Графік роботи
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Графік роботи
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Тури
Статті

Канари в березні 2024 – Новини з походу на Тенеріфе

Похід на Тенеріфе подарував нам море сонця і океан гарних видів. Спочатку ми вирушили досліджувати гори Анага на півночі острова. По дорозі відвідали піраміди Гуїмар – загадкові древні споруди, збудовані народом гуанчі

Неймовірної краси гори та пляжі, з води не хотілось виходити)) Двічі зустрічали захід сонця в горах 🌄, словами цю красу важко описати!

Дуже горджусь нашими дівчатами, нічне сходження давалось не легко, але всі вийшли на вершину вулкана Тейде (3715м) де зустріли схід сонця! Ми вийшли на сходження в 23:00 за місцевим часом, просувалися неспішно. Грамотно підібраний темп дав можливість зберегти сили і вийти на вершину якраз в світанкових променях. Спускались канатною дорогою, дуже втомлені, але щасливі.

Дуже раді що вулкан нас пустив. Нам вдалось його побачити у всій красі за різної погоди, навіть вкритого снігом ❄️.

Ще похід на Тенеріфе порадував новими сюрпризами. Зокрема вдалось відвідати вулкан Арафо. Також нас зачарували марсіанські пейзажі довкола Тейде та довжелезна Печера Вітрів, про смак Мальвазії годі й розказувати 😁.

Також ми проживали в мальовничому історичному і одночасно  найвищому містечку – Вілафлор та з’їздити в долину Маска – було епічно!

Пересувалися по острову на орендованому авто – це теж дуже цікавий досвід. На Тенеріфе дуже хороші дороги, однак гірський рельєф накладає свої особливості в пересуванню по острову. Тож переїзди часто забирають більше часу, ніж цього б хотілося.

Ночували в гарнющих готелях і гестхаусах в різних частинах Тенеріфе, щоб відчути особливість різних екосистем і кліматичних зон острова. Ну і звісно щоб менше часу проводити в дорозі. 

Дуже шкода, що стару тренінгову стежку через долину Маска так і не відкрили. Адже вона вела по дуже крутим схилам аж до берега океану і дарувала неймовірні враження. Станом на 2024 рік, вона все ще закрита для відвідування.

Це була неймовірна подорож у дружній і теплій компанії. Дякую дівчатам за позитивні емоції і сподіваюся на нові зустрічі на гірських стежках в різних куточках нашої планети.

Опубліковано 24 Березня 2024
НАПРЯМКИ
НАПРЯМКИ
Види походів
Види походів
Блог Прокат КОМАНДА Розклад походів Контакти