Графік роботи
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Графік роботи
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Тури
Статті
Похід вулканами острова Реюньйон
Роман Бідичак
макс 10 особи.
120 км
14 днів

Похід вулканами острова Реюньйон

1400€
6.1
Складність походу ми спостерігаємо за декiлькома критеріями.
14 днів
🇷🇪 Загублений світ - похід на острові Реюньйон

Реюньйон — маловідомий острів, розташований недалеко від Мадагаскару посеред Індійського океану. Адміністративно це заморська територія Франції, яка залишилася під її протекторатом. Тут панує теплий тропічний клімат, є чудова природа, яка нагадує Гавайські острови, розвинена туристична інфраструктура та неймовірні пляжі. Однак найголовніше — це активні вулкани 🌋.

Реюньйон — справжній рай для любителів активного відпочинку: трекінг, скелелазіння, парапланеризм, каньйонінг — тут є все, чого душа забажає.

Під час походу островом Реюньйон ми не тільки піднімемося на найвищу гору острова — Пітон де Неж (3070 м), але й побачимо справжні виверження та розпечену лаву (якщо вулкан буде активним). Йдемо без важких рюкзаків, ночуємо в невеличких туристичних притулках, і на всі 100% насолоджуємось природою. А природа тут неймовірно різноманітна, яскрава і екзотична 🌺.

Компанія “Pohid V Gory” єдина в українській туристичній спільноті, що організовує походи на острові Реюньйон. Ми покажемо вам найцікавіші місця на острові, зустрінемо незабутні світанки та будемо насолоджуватися зоряним небом південної півкулі. Поїхали з нами! 🌟

💙💛 Сходи в похід на Реюньйон разом з Pohid V Gory та передай нашим захисникам турнікет CAT7!

Швидка заявка
Маршрут
мапа похід Реюньйон
Координатор
Роман Бідичак
Керівник клубу, тімлідер, гід
Залишились питання?
+380683847302
я у соц. мережах
Графік роботи
З понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00
Походи на Реюньйоні
Розклад походів на острові Реюньйон в 2025 році разом з клубом Pohid V Gory. Також можливе замовлення індивідуальних походів в зручні для вас дати.
Дата
Назва туру
Інструктор
Ціна
23.06 - 06.07
Похід вулканами острова Реюньйон
Роман Бідичак
1400€
Записатися
Похід на острові Реюньйон
Маршрут
🛕 Сен-Дені
парк Roche Ecrite
🌄 гора La Roche Ecrite
кратер Mafate
кратер Силаос
⛰ Пітон де Неж (3070 м)
🌋 схили вулкана Пітон-де-ла-Фурнез
🏖 піщані пляжі Індійського океану
День 1. Сен Дені

Група зустрічається в одному з готелів головного адміністративного центру острова Реюньйон — Сен-Дені. Весь день буде присвячено збору групи, акліматизації до нових кліматичних умов та прогулянкам містом. Це дуже контрастне місто, де переплелися різні культури та релігії. У готелі можна буде залишити речі, які не знадобляться вам у горах, але ми наполегливо рекомендуємо не брати нічого зайвого. Прогулюючись колоніальним містом, будемо насолоджуватися видом схилів вулкану, на які вже завтра почнемо підйом.

Спуск в цирк Салазьє
Hell-Bourg з дрона
панорама До д’Ань
День 2. Національний парк Roche Ecrite

На автобусі добираємося до гірського селища Ле Брюле, звідки й починається активна частина походу островом Реюньйон. Неспішно піднімаємося тропічним лісом до притулку в національному парку Roche Ecrite. Стежка плавно, але неухильно веде нас усе вище й вище, аж до зони вологих високогірних лісів. Ця частина острова характеризується більш вологим кліматом, тож майже гарантовано, що протягом дня ліс і навколишні гори будуть оповиті загадковими туманами та дощовими хмарами. Проте під вечір хмари обов’язково розійдуться, і ми побачимо, як неймовірний ліс із деревоподібних папоротей заграє яскравими барвами заходу сонця. Ночуємо в туристичному притулку, розташованому посеред густого лісу. Вечеряти будемо традиційною стравою остров’ян — рисом із місцевими сосисками та сочевицею. Повірте, це дуже смачно.

👣  9 км, набір 830 м

похід островом Реюньйон
Притулок Gîte de la Plaine des Chicots
погляд на Пітон-де-Неж
День 3. Кратер Салазьє

Прокидаємося о 5-й ранку і з ліхтариками починаємо підйом на гору La Roche Ecrite (2250 м). Небо на обрії починає рожевіти, зірки і Чумацький Шлях поступово тьмяніють. Схід сонця зустрінемо на вершині, звідки відкривається чудовий краєвид на весь кратер Salazie. Звідси вперше побачимо найвищу точку нашого маршруту — Пітон-де-Неж (3070 м). Це буде незабутній ранок.

Повертаємося назад до притулку, снідаємо, збираємо наші речі й спускаємося гострим вулканічним гребенем до селища До д’Ань, де зупинимося на ніч у притулку. Наш шлях пролягатиме через дуже красивий ліс, серед гущавини якого час від часу будуть відкриватися неймовірні панорами цирку Мафате.

👣 15 км, нагору 400, спуск 1250 м

підйом на гору La Roche Ecrite
тур на острів Реюньйон
похід лісами острова Реюньйон
День 4. Кратер Мафате

Складний і насичений день. Спускаємося в долину річки Гале, де навколо нас до небес здіймаються прямовисні схили кальдери величезного вулкана, рясно вкриті густими лісами. Вище за течією ми потрапляємо в дуже вузьку та мальовничу ущелину з прозорою, кришталево чистою водою. Купаємося, а потім, одягнувши сандалі, йдемо вгору по руслу річки, перетинаючи її нескінченну кількість разів. У другій половині дня гірськими серпантинами починаємо підйом на західну стіну цирку Мафате. Зупиняємося на нічліг у селищі Лез Оранжер. У кратері Мафате немає автомобільних доріг, і дістатися сюди можна лише пішки або на гелікоптері. Гелікоптери тут літають дуже часто, як справжні таксі. Тому побачити, як вертоліт сідає десь посеред крихітного села, — звична справа на Реюньйоні.

👣 13 км, перепад висот 1100 м

GR R2 в цирку Мафате
Мафате річка Гале
похід без рюкзаків в Франції - Реюньйон
річка Гале Мафате
Похід на острові Реюньйон
Îlet des Lataniers - Мафате
День 5. Водоспад Trois Roches

Сьогодні на нас чекає насичений і дивовижний день. Ранок у високогірному селищі Лез Оранжер буде свіжим і сонячним. Після сніданку в гірському притулку ми вирушаємо по мальовничій стежці, яка то стрімко набирає висоту, то спускається вниз. По дорозі ми зможемо підкріпитися солодкою мушмулою та плодами замалака, відомого як “китайська вишня”. З такими смачними привалами ми досягнемо перевалу La Breche, з якого відкривається неймовірна панорама на Пітон-де-Неж. Спускаємося до водоспаду Trois Roches, чиї води падають у глибоку розщелину і зникають десь у товщі вулканічного острова. Далі рухаємося до підніжжя гори Гранд Бенард, де зупинимося в селищі Марла, щоб набратися сил перед підйомом на перевал. До речі, тут є чудовий туристичний бар, де в веселій і шумній компанії таких самих любителів походів можна спробувати місцеве пиво «Додо» та весело провести час.

👣 13 км. ↑ 1240 м., ↓ 660 м.

Цирк Мафате
Пітон-де-Неж з перевалу La Breche
Селище Лез Оранжер
Похід на острові Реюньйон
Pohid V Gory біля водоспаду Trois Roches
водоспад Trois Roches
День 6. Перевал Col du Taibit (2081 м)

Піднімаємося на перевал Taibit. Назва перевалу походить від малагасійського слова “taibitro”. Так його назвали в XVIII столітті раби-втікачі, і це буквально означає «великий палець». Дійсно, навколишні скельні вершини нагадують величезні колони, що піднімаються високо в небо. Сьогодні ми знову побачимо ендемічні ліси Реюньйону. Як і на Мадагаскарі, острові Пасхи та багатьох інших островах, перші поселенці Реюньйону вирубали майже всі ліси, не дбаючи про майбутнє. У тутешніх джунглях ростуть тамаринд, лічі, манго, хлібне дерево, евкаліпти, гортензії, гігантські папороті, ліани… А орхідеї Реюньйону відомі на весь світ. Сотні видів, 50 з яких ендемічні, досі зустрічаються в джунглях, якими ми пройдемо. Якщо нам пощастить, зможемо побачити їх на нашому шляху.

Спускаємося в мальовниче містечко Сілаос біля підніжжя найвищої гори острова. Це своєрідне «Шамоні» Реюньйону. Тут безліч старих готелів, збудованих у колоніальні часи, багато кафе, сувенірних магазинів, і всюди панує неповторний вайб. Ніч у готелі.

👣  9 км, набір 800 м, спуск 1100 м.

Спуск з перевалу Col du Taïbit
Водоспад Bassin Alfred
День 7. Кратер Сілаос

Неспішно прокидаємося, снідаємо і виходимо на маршрут. Піднімаємося до притулку Gîte Caverne Dufour. Йти доведеться постійно вгору майже 3-4 години, і це стане для нас справжнім випробуванням на витривалість. Більша частина шляху пролягає через густий тропічний ліс, що росте на стрімких схилах. Тут мешкає безліч тропічних птахів, можна побачити хамелеонів.

Досягнувши штурмового притулку біля вершини, заселяємося і відпочиваємо. Будемо насолоджуватися неймовірними панорамами острова, що відкриваються зі схилів Пітон-де-Неж. Рослинність довкола вже субальпійська — всюди зарості невисоких чагарників, вкритих лишайниками. Захід сонця буде неймовірним, а з веранди притулку ми побачимо нашу наступну ціль — Пітон-де-ла-Фурнез.

👣 5 км, набір 1260 м

вид на місто Сілаос
притулок Gîte Caverne Dufour
Пітон-де-Неж
День 8. Сходження на Пітон де Неж (3070 м)

Встаємо о 4 ранку і ще затемна піднімаємося на вершину, щоб зустріти світанок. Буде вітряно і прохолодно, як на справжньому сходженні. З самої верхівки ми побачимо майже весь острів і рожеве море хмар над Індійським океаном. У сходженнях на островах є особливий шарм 🙂 Пітон-де-Неж у перекладі означає «снігова гора», оскільки під час тропічної зими вона іноді покривається снігом. Вершина та її хребет дуже красиві: скелясті, з різко окресленими піками та крутими перепадами висот.

Повертаємося назад до притулку, снідаємо, трохи відпочиваємо і спускаємося краєм величезного плато до наступного місця ночівлі. Стежка пролягатиме через високогірні болота та дуже вологі тропічні ліси. Важко повірити, що вся ця волога конденсується тут з океанічних хмар. Ночуємо в дуже атмосферному жіте (так французи називають місцеві гірські притулки) з неймовірним видом на цирк Салазі та гору Roche Ecrite, на яку ми піднімалися в перші дні походу на острові Реюньйон.

👣 18 км, підйом 600 м, ↓ 1500 м

Вершина Пітон-де-Неж
на вершині Питон-де-Неж
Спускаємось з Пітон-де-Неж
День 9. Trou de Fer

Традиційно зустрічаємо неймовірний світанок, який знову перевершить попередній. Після цього ще трохи поніжимося в ліжку, поснідаємо і вирушимо на радіальну прогулянку. Про існування долини Trou de Fer людство дізналося лише наприкінці XX століття, а перші мандрівники змогли дослідити каньйон лише в 1989 році. Ми ніби опинилися в книзі «Загублений світ», посеред первозданних джунглів та велетенських водоспадів. Щоб побачити всю красу, треба прийти якомога раніше, поки туман і хмари не сховали її від цікавих поглядів. Бажаючі можуть повернутися сюди наприкінці походу на гелікоптері. Після обіду спускаємося в Hell Bourg — ще одне невеличке туристичне містечко, загублене серед гір і лісів цирку Салазі. Вечір проводимо в одному з місцевих ресторанчиків, ділячись враженнями від побаченого.

👣 14 км ↓ 570 м.

світанок у притулку Gîte de Bélouve
йдемо в радіалку на Реюньйоні
долина Trou de Fer
водоспади Trou de Fer
ущелина Trou de Fer
канатна дорога в цирку Салазьє
День 10. РІВНИНИ ОСТРОВА РЕЮНЬЙОН

Вранці насолоджуємося видами цирку Салазі. Оглянемо водоспад Voile de la Mariée (“Фата нареченої”). Потім вирушаємо до вулкана Пітон-де-ла-Фурнез. По дорозі заїдемо до океану, а також будемо зупинятися на запаморочливих оглядових майданчиках з видом на південну частину Реюньйону. На ніч залишимося в притулку серед лавової пустелі з чудовим видом на вулкан. Якщо вулкан буде активним, то ввечері підемо подивитися на гарячу лаву, а якщо пощастить — побачимо справжнє виверження. Ночуємо на висоті більше 2000 м, тож на вулиці буде холодно, а небо буде дуже зоряним.

водоспад Фата нареченої
ландшафт Реюньйон
Église Sainte-Anne Реюньйон
індійський океан
на шляху до вулкана Пітон-де-ла-Фурнез
захід сонця на Реюньйоні
День 11. Пітон-де-ла-Фурнез

І знову ранній підйом — поспішаємо вирушити на трек саме під час світанку, щоб побачити вулкан у рожевому світлі сонця, що сходить. Сьогодні йдемо на Balcon de Dolomieu — майже найвищу точку Пітон-де-ла-Фурнез (2485 м). Гуляємо лавовими полями, досліджуємо місця попередніх вивержень. Якщо вулкан буде активним, доступ туристів до цих місць буде суворо регламентований, і маршрут можуть закрити для відвідування в будь-який момент, тому потрібно бути готовим до такого розвитку подій. Ночуємо в нашому високогірному притулку.

👣 12 км. ↑↓ 400 м.

Пітон-де-ла-Фурнез
Спуск в кратер Пітон-де-ла-Фурнез
в кратері Пітон-де-ла-Фурнез
трекінг по лавовим полям Пітон-де-ла-Фурнез
Pohid V Gory на вершині Пітон-де-ла-Фурнез
вулкан Пітон-де-ла-Фурнез
День 12. Спуск і завершення GR R2

Йдемо вздовж кальдери вулкана, насолоджуємося його видами з різних боків. Далі починаємо тривалий спуск на південь, до гостинних берегів Індійського океану. Перетнемо всі висотні пояси рослинності острова і, врешті, знову опинимося в соковитих і непролазних джунглях. Сьогодні ми завершуємо наш похід по знаменитому маршруту GR R2, який вважається найповнішим туристичним пішим маршрутом, що охоплює практично всі найцікавіші місця Реюньйону.

👣 18 км. ↓ 1800 м.

лавові поля Реюньйон
спуск GR R2 Пітон-де-ла-Фурнез
виверження Пітон-де-ла-Фурнез
День 13. Відпочинок на Індійському океані

Спускаємося до берегової лінії і потрапляємо на узбережжя з пальмами, драценами та панданусами. Заїдемо насолодитися величчю океанічних хвиль на мисі Cap Méchant. Також відвідаємо чудові водоспади Cascade du Trou Noir і Grand Galet. Найсміливіші можуть навіть скупатися в їх холодних водах.

Далі прямуємо в Сен-Жиль — один із курортів південно-західної частини острова, де насолодимося відпочинком на піщаних пляжах. Острів Реюньйон вважається одним із найнебезпечніших у світі щодо кількості нападів акул на людей. Це пов’язано з тим, що тут водиться особливий вид територіальних акул, які нападають на людей, щоб прогнати їх зі своєї території. Тож купатися тут можна лише в строго відведених для цього місцях. А ввечері відсвяткуємо завершення походу в одному з місцевих ресторанів.

на мисі Cap Méchant Реюньйон
мис Cap Méchant Реюньйон
водоспад Grand Galet
Каньйонінг на Grand Galet
водоспад Cascade du Trou Noir
пляж в Сен-Жиль
День 14. Повернення додому

Повертаємося до Сен-Дені і відлітаємо додому. Наш трекінг на острові Реюньйон добіг кінця. А якщо ви бажаєте залишитися на острові, то тут є чим зайнятися. Наприклад, відправиться на екскурсію до долини Trou de Fer на гелікоптері, відвідати лавові тунелі, поїхати на оглядовий майданчик Майдо, поплавати з дельфінами і китами або зайнятись каньйонінгом.

Майдо і Пітон-де-Неж
Каньйонінг Реюньйон
вечір на морі Сен-Жиль
Показати всі дні
Додаткова програма
Трекінг на Мадагаскарі
Найближчі дати: 31.05.2025
3.7
макс 10 чол.
Ціна: 2900€
Активний тур - гірський Маврикій
Найближчі дати: 17.06.2025
1.9
макс 6 чол.
Ціна: 870€
Вартість: 1400€
У вартість походу входить
  • проживання у гірських притулках на маршруті;
  • супровід турлідера Pohid V Gory;
  • переїзди за маршрутом (крім трансферів до аеропорту);
  • турнікет для ЗСУ;
  • консультації та організація логістики за маршрутом;
  • пам’ятні сувеніри;
  • дисконтна картка клубу;
  • аптечка.
У вартість походу НЕ входить
Залежність ціни від кількості учасників:
  • 3 особи – 2000 €
  • 4 особи – 1600 €
  • 5 осіб і більше – 1400 €
Забронювати тур
Інформація
Початок походу: Сен-Дені
Закінчення: Сен-Дені
Як замовити тур?
ЗАЯВКА
заповніть заявку прямо на цій сторінці, ми зв'яжемося з вами та допоможемо підібрати оптимальний авіарейс на Реюньйон;
ПЕРЕДОПЛАТА
перекажіть передоплату (550€) для бронювання місця в групі;
АВІАКВИТКИ
купіть авіаквиток з Парижу на острів і надішліть нам його копію;
ЗІБРАТИ РЕЧІ
зберіть все зі списку необхідних речей, прилітайте на Реюньйон та зустрічайтеся з нашою групою.
💶 Спосіб оплати:

Для участі у поході потрібно внести передоплату у розмірі 550 €. Це потрібно для бронювання притулків на маршруті. Решту вартості Ви оплачуєте турлідеру при зустрічі в Сен-Дені. Оплата в євро. На острові офіційною валютою є євро, в більшості місцях можна розраховуватись карткою (окрім гірських притулків).

🌦 Клімат та погода

Погода на острові Реюньйон може бути дуже мінливою, особливо в горах. Навіть якщо день починається сонячно, тропічний дощ може застати вас зненацька. У високогірних районах часто можна зустріти тумани та вологу, що конденсується прямо з океанічних хмар, створюючи ідеальні умови для густих тропічних лісів. На вершині Пітон-де-Неж вранці може бути прохолодно, а також часто дмуть сильні вітри, тому обов’язково візьміть із собою теплий одяг. Найсприятливіші місяці для трекінгу в горах — з травня по жовтень, коли знижується кількість опадів і температури більш стабільні. Незважаючи на всі ці особливості, Реюньйон залишається теплим островом із унікальним кліматом, де природа вражає своєю різноманітністю в будь-яку пору року.

🏠 Де ночуємо

Під час трекінгу ми будемо ночувати в гірських притулках — Gîte. Вони розташовані в мальовничих місцях на гірських маршрутах та оснащені всім необхідним. У притулках є душ, туалет, можливість поснідати та зарядити гаджети. Номери загальні, а ліжка зазвичай двоярусні. Практично всюди є чиста і свіжа постільна білизна, проте в деяких притулках краще мати свій власний спальний вкладиш або дуже легкий спальник з гігієнічних міркувань.

Час від часу будемо спускатися в невеликі туристичні міста, де зупинятимемося в готелях або гестхаусах. У деяких місцях буде Wi-Fi (хоча ми рекомендуємо придбати E-sim на час подорожі) та можливість випрати речі.

🍽 Харчування

У жіте — гірських притулках на Реюньйоні, вечорами готують традиційну креольську вечерю. Зазвичай це рис із 2-3 стравами до нього. Найчастіше подають тушковані сосиски, м’ясо або рибу, а також підливу з сочевиці та салат. Проста, але дуже смачна кухня островитян добре насичує та дає сили для складних переходів по горах.

Сніданки в притулках подібні до французьких: багет, масло, джем і кава. У деяких місцях можна замовити омлет, але це не скрізь доступно. Обід зазвичай складається з сендвічів, що дозволяє швидко перекусити під час трекінгу. Під час перебування в містах ми будемо відвідувати кафе та ресторани. Загалом, харчування на острові коштує від 20 до 40 євро на день.

🛂 Документи

З 22 липня 2021 року безвізовий режим для власників українських біометричних паспортів було поширено на всі заморські департаменти та території Франції, в тому числі і на острів Реюньйон. Тож для цієї подорожі вам необхідний лише біометричний закордонний паспорт.

Важливо! Перед походом обов’язково потрібно оформити туристичне страхування та скинути його копію координатору походу.

Приєднуйся до ексклюзивного походу на Реюньйон

Справжній загублений світ можна побачити тільки з нами. Джунглі, океан, виверження вулкану – це все реально в одній мандрівці!

Забронювати тур
Що взяти з собою?
🎒 Все необхідне для походу на Реюньйоні

Оскільки на острові переважає вологий тропічний клімат і ночувати ми будемо в притулках та готелях – то теплі речі, килимки і намети нам не потрібні. Але у зв’язку з великою ймовірністю опадів потрібно бути готовим для захисту від дощу. Отже, що варто взяти з собою на острів:

Забронювати тур
Фото з Реюньйона
Всі фото зроблені в попередньому поході туристів клубу Pohid V Gory на Реюньйон в 2024 році.
Фотогалерея
Відеогалерея
на вершині Roche Ecrite
мис Cap Méchant Реюньйон
Каньйонінг на Grand Galet
канатна дорога в цирку Салазьє
похід островом Реюньйон
Pohid V Gory біля водоспаду Trois Roches
похід без рюкзаків в Франції - Реюньйон
на вершині Питон-де-Неж
хороший настрій в поході
комахи на острові Реюньйон
активний тур на Реюньйон
трекінг на острові Реюньйон
переправа Реюньйон
В цирку Мафате - Реюньйон
GR R2 - похід Реюньйон
гелікоптер в цирку Мафате
Підйом на Пітон-де-Неж
Фото біля Gîte Caverne Dufour
Фото на вулкані
На вершині Пітон-де-Неж
похід островом Реюньйон
спуск в Hell Bourg
їжа на острові Реюньйон
гора La Roche Ecrite
Пітон-де-Неж
Пітон-де-ла-Фурнез
вулкан Piton Rick
на мисі Cap Méchant
водоспад Cascade du Trou Noir
Майдо, вид на Roche Ecrite
Останні відгуки
Відгуки
Facebook відгуки
21.08.2024
Олена Косенко
Похід вулканами острова

Експедиція на Реюньоні. А де це?! – перепитують всі, або починають гуглити. Отакий загублений світ, який не на кожній мапі можна роздивитися. Але незважаючи на невеличкі розміри, цей острів вражає різноманітність своєї природи! Кожен з 12 днів – наче окрема подорож в іншій країні! Сьогодні йдемо в тумані чарівного лісу, завтра зустрічаємо світанок між хмарами та скелями, далі нас охоплює вітер холодної Снігової гори, річки і водоспади наступного дня нагадують пейзажі Канади, а далі наче потрапляємо до Великого каньону!  Ще день – прогулянка по вулканічній лаві до самісінького кратеру, а прокидаємось в затишному містечку з охайними будиночками і ранковим французьким ароматом кави і круасанів! Ну і як же без купання в океані – ранкові хвилі такі привабливі! Деякі треки були не тільки красивими, але й смачними: вздовж стежок ростуть мушмула і гуавіта з солодкими стиглими ягодами! А наприкінці походу, піднявшись над хмарами, ми побачили майже весь шлях нашої подорожі! Я не буду описувати всю красу острова, бо це треба бачити тільки на власні очі!

Докладніше
Зв'язатися з нами
Залишилися якісь питання щодо туру, зв'яжіться з нашим менеджером і він допоможе підібрати вам тур та відповість на всі ваші запитання.
Роман Бідичак
Керівник клубу, тімлідер, гід
Залишились питання?
+380683847302
я у соц. мережах
Пориньте в атмосферу дивовижного походу
Забронювати тур
Будь в курсі новин світу гірських пригод

    Швидке замовлення
    Похід: Похід вулканами острова Реюньйон
    Ім'я та прізвище
    Дата походу
    Телефон
    Email
    Коментар
    Записатися
    Забронювати тур
    Похід: Похід вулканами острова Реюньйон
    Дати: 23.06.2025 - 06.07.2025
    Ім'я та прізвище
    Телефон
    Email
    Коментар
    Дякую!
    Вашу заявку успішно відправлено.
    Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом!
    Закрити
    Залишити відгук
    Ім'я та прізвище
    Email
    Похід
    Дата туру
    Посилання на соц. мережі
    Відгук.
    НАПРЯМКИ
    НАПРЯМКИ
    Види походів
    Види походів
    Блог Прокат КОМАНДА Розклад походів Контакти