Графік роботи
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Графік роботи
Пн - Пт з 9:00 - 18:00
Тури
Статті
Похід по Лікійській стежці | Східна Лікія ☀🍊
Інструктор клубу PVG
макс 14 особи.
95 км
11 днів

Похід по Лікійській стежці | Східна Лікія ☀🍊

360€
6.1
Складність походу ми спостерігаємо за декiлькома критеріями.
11 днів

Для багатьох Туреччина стала синонімом пляжного відпочинку, але тут знаходиться один з найкрасивіших у світі треккінгових маршрутів. ☀🍊 Лікійська стежка, на думку New York Times, входить в десятку кращих треків планети, і не дарма! Вона приємно розкриває природне багатство країни: скелясті гори, круті каньйони, шикарні ліси, античні міста і дикі пляжі двох морів. А ночівлі в оливкових, гранатових і апельсинових садах стануть справжнім святом для любителів фруктів.

У поході по Східній Лікійській стежці Ви пройдете найбільш високогірну частину Західного Тавра, підніметеся на Тахталидаг (2365м), або «турецький Олімп», поплаваєте з черепахами Каретта на пляжі Чіралі, поїсте рибу в ресторані на дереві, посмажите зефірки на вічних вогнях Химери, займетеся каньйонінгом і дослідите руїни стародавнього Лікійського царства. Цивілізація, по землях якої ми пройдемо, відома спадщиною, що являється змішанням багатьох культур. Хоч процвітала вона 3000 років тому, але її міста відмінно збереглися.

Класичний похід Лікійською стежкою — це чудовий відпочинок, доступний кожному. Підійде сім’ям з дітьми від 12 років, новачкам і бувалим мандрівникам. Ми водимо групи в тих краях з 2012 року, і не зустрічали жодного туриста, котрому б не сподобалося 😁. Лікійка — це бюджетно, красиво, пізнавально та різноманітно. Ось вона, Ваша казкова відпустка, залишилося подати заявку! 🙂

⭐ БОНУСИ!

Ви можете пройти більшу частину маршруту без рюкзака — є опція транспортування речей на трансфері.

Для наших туристів після закінчення походу БОНУС: 3-денний легкий треккінг в долині Гереме (Каппадокія) під кодовою назвою “Марсіанські хроніки” – ЗА ПІВЦІНИ! Будуть повітряні кулі, підземні міста, каньйон Іхлара, кам’яні гриби… За цей тур Ви платите лише 50% від вартості;) Детальніше >> клікайте на фото дівчини біля дивних скель.

Швидка заявка
Координатор
Сергій Воскобойник
Координатор по Карпатам та Туреччині
Залишились питання?
+380982304935
Графік роботи
Привіт. На звязку з 9 до 18 Пн-Пт. Сб,Нд - дежурний режим). 🙂🥾⛰
Похід по Східній Лікійській стежці
Маршрут
Анталія
каньйон Гейнюк
Гедельме
сходження на Тахталидаг (2365м)
Бейчик
Улупінар
вічні вогні Химери
Чіралі
руїни Олімпоса
г. Муса
мис Адрасан
морська прогулянка
мис Гелідонія
Караоз
Мавікент
Анталія
День 1. Зустріч з гідом — Гейнюк

Після збору учасників переїжджаємо в селище Гейнюк, звідки почнеться треккінг. Сьогодні звикаємо до навантажень і втягуємося в режим треккінгу: пройдемо трохи більше 2 км до КПП заповідника і поставимо табір при вході в каньйон Гейнюк. Проведемо першу ніч серед оливкових і фісташок дерев. Далі радіально прогуляємося вздовж знаменитого каньйону. Його стіни подекуди сягають висоти 360м, а через вулканічні виверження вони чітко смугасті :). Помилуємося блакиттю річки бурхливими водоспадами та екзотичною буйною рослинністю. Бажаючі зможуть зайнятися каньйонінгом: прогулятися вздовж вузької частини каньйону до висячого каменю, взявши напрокат гідрокостюми і каски.

👣 Треккінг: 7 км; ↑ набір висоти 180 м; ⏳ тривалість 2-3 години.

каньйонінг Гейнюк
Каньйон Гейнюк на Лікійській стежці
День 2. Каньйон Гармонії

Нині обходимо неприступну частину Гейнюка і знову спускаємося до тієї ж річки, але вже в інший каньйон. Наш шлях буде пролягати через дивовижний ліс з пухнастими соснами, обплетеними плющем і мохом. Товстий шар хвої пружинить під ногами, крони зімкнулися над нами запашним шатром, захищаючи від спеки. Піднімаємося на перевал, звідки вже проглядаються потужні хребти.

Пообідаємо з красивим видом і знову спустимося до річки. Частину русла пройдемо по великих валунах, а подекуди і вбрід. Не хвилюйтеся, гірська вода дуже актуальна в жаркий турецький полудень :). Прозора річечка буде радувати нас дивовижними заводями і водоспадами, що так і манять скупатися. Заночуємо біля річки, в первозданному лісі.

👣 6 км; ↑ 640 м висоти; ↓ 360 м; ⏳ 5-7 годин.

Обід у каньйоні Гейнюк
День 3. Перехід до селища Гедельме

Встаємо на світанку, робимо зарядку, снідаємо і піднімаємося на плато. Минаємо овочеві ферми і виходимо до селища Гейнюк Яйласи, звідки відкриється вид на кілька вершин вище 2000м н.р.м. Серед них і наша ціль — Тахталидаг (2366 м). Пройдемо мальовничі галявини, ліси і фруктові сади, де побачимо як вирощують хурму, виноград, гранати і апельсини. До вечора прийдемо у селище Гедельме і розіб’ємо табір в його околицях. Поруч є руїни стародавньої фортеці і карстові печери. Перед вечерею дослідимо ці пам’ятки, а ввечері послухаємо муедзина з мінарету мечеті.

👣 16 км; ↑ 600 м; ⏳ 7-9 годин.

Туристи в поході по Східній Лікійці
Гранати в Туреччині
День 4. Чукур-яйла

Збираємо табір і йдемо до іншого селища — Яйла Куздере. Звідси починається крутий підйом на сідловину Тахталидаг. Сосновий ліс і гігантські платани змінюються високогірними кедрами. Ліванські кедри, точніше їх турецький ендемічний підвид, досягають 40 метрів у висоту і до двох метрів в діаметрі!

Ще вище ліс поступиться місцем субальпійській рослинності. Вийдемо на Чукур-яйлу — величезну галявину з захопливими видами на турецькі гори. У цьому красивому місці на висоті 1600м поставимо атмосферний табір. Чукур-яйла, оточена скелями і потужними відрогами Тахтали — найнезвичніша ночівля в поході по Східній Лікійській стежці.

👣 10 км; ↑ 760 м; ⏳ 6-8 год.

Види на Лікійській стежці
Ночівля під Тахтали: Чукур-яйла
Гори Туреччини в 2018 році
День 5. Сходження на Тахталидаг (2365 м)

Збираємо речі і йдемо з кедрового рідколісся на сідловину. Види, що перед нами відкрилися, вражають навіть бувалих мандрівників. Ми залишаємо рюкзаки серед скель і починаємо радіальне сходження на Тахтали. Крута стежка веде по сипусі, тож приготуйтеся до фізичних навантажень. Але на вершині ці труднощі, як завжди, забудуться :). Постоїмо, гордо оглядаючи з висоти курортне узбережжя і весь наш маршрут. До моря, яке хлюпається біля підніжжя, майже 2,5 кілометра по вертикалі! Тут знаходиться станція канатної дороги і кафе, охочі можуть випити чаю, кави або прохолодних напоїв. Спускаємося до залишених речей і далі вниз через красивий лісочок до галявини над Бейчиком, де й зупинимося на ночівлю.

👣 9 км; ↑ 960 м; ↓ 1120 м; ⏳ 6-8 год.

Сходження на Тахтали
Тахтали, вид з вершини
День 6. Бейчик — Улупінар — вічні вогні Химери

Вранці спускаємося в село Бейчик, де є один незвичайний ресторанчик, побудований прямо на деревах. У ньому і готують смачно, і вид мальовничий: на узбережжя, Тахтали і мечеть — ідеальне місце для обіду!

З Бейчика йдемо в Улупінар, попутно спостерігаючи повсякденне життя турецьких сіл. Гірські турки-пастухи досі ведуть напівкочовий спосіб життя, проводячи мінімум пів року в кам’яних тимчасових халупках. Вони зберігають свої звичаї і відрізняються дружелюбністю, яка наповнює ці місця особливою атмосферою. Біля Улупінара знаходиться безліч форелевих господарств, де ми скуштуємо найсвіжішу рибу в кафе на воді. До вечора прийдемо на берег річки і станемо табором на прибережній галявині під горою Янарташ, друга назва якої — Химера.

Після заходу сонця озброюємось налобними ліхтариками і йдемо на нічне сходження. Химера — єдина в світі вершина, на схилах якої цілий рік горять природні вогні. З її надр виходить метан з домішками, які спалахують на повітрі. Ми підсмажимо зефірки або сосиски в вогняному диханні підземного чудовиська, замкненого в горі крилатим Пегасом тисячі років назад :).

👣 14 км; ↓ 1000 м; ⏳ 6-8 год.

* Тут у нас буде вибір: ночувати в лісовому кемпінгу перед Химерою або пройти ще пару км і зупинитися вже на березі найкрасивішого моря на планеті. Будемо приймати рішення на місці залежно від погоди і настрою 🙂

Ресторан на дереві в Бейчику
огни Химери
 Чирали. Найкращі пляжі Туреччини
День 7. Пляж Чіралі — Полуднівка / Радіалка в дикі бухти

Варіант з ночівлею біля річки:

Піднімемося на перевал під Химерою. Зараз вогнів не видно, зате можна оглянути руїни стародавнього храму. По колоритному червоному схилу спускаємося до селища Чіралі й виходимо до Середземного моря. Місцевий гальковий пляж вподобали черепахи-каретти для виведення потомства, він знаходиться під захистом Європейського агентства з навколишнього середовища. Однак намети можна поставити в прибережному кемпінгу. Після обіду валяємося на пляжі: купаємося, пірнаємо, загоряємо. На ніч охочі можуть зупинитися в недорогих пансіонатах.

👣 5 км; ↑ 200 м; ↓ 350 м; ⏳ 2-3 години.

⭐ Варіант з дньовкою:

Якщо ми ночували цю ніч в Чіралі, то влаштовуємо днівку. Чіралі знаменитий величними скелями, що обступили його з усіх боків, і фруктовими садами. Тут Ви відгодуєтесь гранатами і апельсинами досхочу! Бажаючі можуть сходити в радіалку до чарівних бухточок і неспішно сходити на екскурсію в місто Олімпос. До речі, варіант з днівкою рекомендують наші гіди, а вже вони-то розуміються на Лікійці 😉.

Похід по Лікійці
Черепаха Каретта. Чирали. Лікійська стежка
День 8. Руїни Олімпоса — перевал Муса — бухта Адрасан

Сьогодні нас чекає насичений треккінг. Вранці викупаємося і відправимося оглядати двотисячолітні руїни одного з найдавніших міст Лікії — Олімпоса. Тут зосереджена чимала кількість історичних пам’яток: генуезька фортеця, потужні фортифікаційні стіни, античний амфітеатр і кам’яні саркофаги. Вважалося, що чим вище саркофаг, тим легше небіжчикові потрапити на небо, і по висоті цих дивних споруд можна судити про знатність і багатство похованої людини. Найкрутіших лікійців ховали в скельних гробницях, висічених в горі. В Мірі  >> на Західній Лікійці  їх стільки, що схил нагадує невелике місто.

Далі піднімаємося на перевал Муса, милуючись останніми в поході гірськими панорамами і розсипом острівців на синій гладі. Перейшовши через сідловину, потрапляємо на неосяжні смарагдові луки з чудовими видами на бухту Адрасан. Спускаємося повз теплиці, де можна порадувати себе свіжими овочами і навіть власноруч їх зірвати. Зупиняємося в кемпінгу Адрасан і насолоджуємося купанням в чудовому теплому морі. Це справжнє задоволення — пляжний відпочинок без шуму дискотек і туристів.

👣 20 км; ↑ ↓ 750 м; ⏳ 8-9 год.

*Цей перехід фізично важкий, тому ми рекомендуємо відправити пожитки в Адрасан на трансфері. Часто наші групи трохи халявлять і під’їжджають разом з рюкзаками, відпустка все-таки)).

Похід по Східній Лікійській стежці
День 9. Морська прогулянка / Днювання

Вранці вирушаємо на морську прогулянку в бухту Сазак. І хоча це не обов’язковий пункт програми, але ми його настійно рекомендуємо! Візьмемо в оренду яхту і йдемо у відкрите море. Будемо вдосталь купатися в чарівних бухтах, в які не можна дістатися пішки, насолоджуватися кришталевою блакиттю води, пірнати і снорклити, милуючись підводним світом, скелями і гротами. На обід нам приготують свіжу рибу-гриль, салати і гарніри. Увечері повертаємося в кемпінг релаксувати і ділитися враженнями.

Морська прогулянка
День 10. Мис Гелідонія — Карайоз

Переходимо на мис Гелідонія зі старим маяком, побудованим французами в 1936 році. Мис Гелідонія — величезна скеля висотою 230 метрів. З неї розгортається панорама на безкрає море фірмового середземноморського кольору, і острів Беш Адалар. Потім йдемо в сторону селища Karaoz, нас оточують соснові гаї і гранати. По дорозі в Мавікент оглянемо знамениту піратську Бухту і, якщо буде бажання, поплаваємо. Відмітимо завершення треккінгу за святковою вечерею в ресторані або організуємо щось цікаве в кемпінгу. Сумно, що вже завтра треба прощатися, адже за цей час ми стали не просто друзями, але практично сім’єю.

👣 18 км; ⏳ 8-9 год.

Море Туреччини
Лікійська стежка восени. Фото гір та моря
День 11. Додому!

Купаємося і загоряємо до обіду, про потім виїжджаємо в Анталію. Треккінг добіг кінця, але ще не раз ми зустрінемося на інших маршрутах. Тих, хто вирішив ще залишитися, чекає спокійний відпочинок. Ну а наші туристи, які ввечері їдуть з гідом в Каппадокію, можуть присвятити час шопінгу або сходити на екскурсію по старому місту.

Анталія. Визначні пам'ятки
Анталія
Показати всі дні
Вартість: 360€
У вартість туру входить
  • похідне харчування на маршруті;
  • послуги інструктора і провідника;
  • використання котлів, кухонне та газове обладнання;
  • вхід в каньйон Гойнюк;
  • консультації менеджера: підбір квитків і спорядження, підготовка до подорожі;
  • фірмовий подарунок клубу;
  • сертифікат про проходження маршруту;
  • аптечка;
  • дисконтна карта зі знижками на походи і спорядження.
У вартість НЕ входить
  • трансфери і кемпінги;
  • харчування в ресторанах і кафе.

Необов’язкові витрати:

  • екскурсія в Олімпосі;
  • каньонінг;
  • прогулянка на яхті;
  • транспортування рюкзаків;
  • готель в Анталії до / після походу.
Додаткові витрати

Оплатити тур ви зможете інструктору при зустрічі (в євро). Не потрібно передоплати, авіаквиток є для нас підтвердженням Вашої участі в програмі.

Сума обов’язкових додаткових витрат – 80€. Ці гроші потрібні для переїздів на громадському транспорті, кемпінги та харчування в кафе / ресторанах.

  • Трансфери і кемпінги ~25€;
  • харчування в ресторанах і кафе ~35-60€ залежно від апетиту.

Необов’язкові додаткові витрати:

  • готель в Анталії (якщо треба до або після туру);
  • екскурсія в Олімпосі — 5€;
  • каньонинг — 10-15€;
  • морська прогулянка ~15-20€ (обід включений);
  • транспортування рюкзаків ~25€.

Також потрібно купити авіаквиток в Анталью (від 180€). Менеджер допоможе його підібрати.

Важливо! Обов’язково оформіть туристичну страховку і скиньте її копію або фото Вашому менеджеру.

За бажанням туристів можна організувати морську прогулянку на катері з включеним обідом, купанням у відкритому морі, заходами в казкові бухти… може, ми навіть побачимо черепах Каретта! Вартість: 10-20€ в залежності від кількості охочих.

Забронювати тур
Інформація
Початок походу: Анталія, 10:00
Закінчення: Анталія, після 20:00
Як замовити тур?
ЗАЯВКА
заповніть заявку прямо на цій сторінці, ми зв'яжемося з Вами і допоможемо підготуватися до подорожі;
ПЕРЕДОПЛАТА
перекажіть передплату для бронювання місця в групі;
АВІАКВИТОК
купіть авіаквитки та надішліть нам їх копію (так ви підтвердите участь в турі);
ЗІБРАТИ РЕЧІ
зберіть рюкзак згідно списку екіпіровки і прилітайте на місце зустрічі, де наш гід вже буде чекати Вас.
💙 Що Вас чекає в класичному поході по Східній Лікійській стежці
  • Треккінг по найвищій частині Західного Тавра, сходження на турецький Олімп — вершину Тахтали-Даг (2365м) і крута ночівля на Чукур-яйлі (1600м).
  • Запливи в гірських річках двох каньйонів — Гейнюк і Гармонії.
  • Нічне сходження на Химеру і зефірки, підсмажені на вогняному диханні міфічного чудовиська.
  • Дньовки на кращих пляжах Лікійки: в Чіралі і Адрасані. Снорклінг, купання з морськими черепахами, підводні гроти і печери. Набіги на гранатові й апельсинові сади, виноград, оливки і хурма.
  • Морська прогулянка на яхті в Середземному морі, риба-гриль прямо на борту.
  • Знайомство з кухнею країни в ресторанах на дереві і озері. Фруктові фреші, айран, смачний кебаб і купа салатів.
  • Дослідження руїн лікійських міст Олімпос і Янарташ, кам’яні саркофаги, генуезькі фортеці, маяк на мисі Гелідонія, Старе місто Анталії — чудове Калече.
  • Переходи по запашних лісах із сосен і ліванських кедрів, які стали візиткою маршруту. Найдавніший ликійський платан.
⭐ Є ряд важливих переваг, які Ви отримуєте ТІЛЬКИ з нами
  • Покращена розкладка: комбінація класичного похідного харчування, власних субліматів і кращих ресторанів. Таким чином ми домагаємося полегшення ваги на 1,5-2кг / чол. і максимальної різноманітності меню, а попутно знайомимося зі стравами країни.

  • Індивідуальне меню для м’ясоїдів, вегетаріанців, діабетиків.

  • Можливість пройти цей варіант Лікійки без рюкзаків, які поїдуть на трансфер.

  • Оптимальний маршрут, перевірений часом і сотнями щасливих клієнтів. І це не пусті слова — Ви можете почитати реальні звіти і фото-звіти з 2012 року.

  • Інструктори, які знають всі варіанти стежки, ночівлі, джерела, кафе, пекарні уздовж і поперек, тому точно проведуть Вас так, як треба. Кожен з них провів тільки в Туреччині мінімум 5 сезонів, тож якість гарантуємо!

  • Бонуси: 20€ за звіт. Накопичувальна картка клубу, знижки на спорядження в топових магазинах України + фірмовий подарунок і сертифікат кожному учаснику. Знижка дітям до 16-ти років (-20%) ну і, звичайно ж, тур в Каппадокії ЗА ПІВЦІНИ!

🍲 Харчування

Харчування буде мати особливості, продиктовані місцевим набором продуктів в магазинах. У раціоні очікуйте лаваш, оливки, йогурт, багато смачного твердого сиру. Частину продуктів, які складно знайти на Лікійці, ми привеземо з собою.

Вранці і ввечері готуватимемо гарячу їжу: каші солодкі, м’ясні і рибні, супи, на додаток бутерброди. Звичайно ж, будуть чай / каву з солодощами. На найскладніших переходах їмо фірмові сублімату, щоб заощадити вагу, час приготування та воду. У місцях, де це можливо, будемо докуповувати свіжі фрукти і овочі, може що-небудь для гриля (за бажанням і за окремі невеликі гроші).

Питание в горах Карпатах Наш суп в деле

На багатьох ночівлі і переходах є сезонні сади: гранатові, апельсинові, мандаринові, виноградники. Це допоможе урізноманітнити раціон 🙂

Гранаты на ликийке

На обід під час переходів буде перекус бутербродами з салом, ковбаскою, сиром, соусами. Заповнюємо енергетичні потреби сухофруктами, горішками, класною місцевою халвою, печивом і шоколадом.

У містах і селищах харчуємося в кафе і ресторанах. Місцева їжа дуже смачна, в міру пряна і здорова, подають багато овочів, продукти завжди свіжі. І, що не менш важливо – це дуже дешево. Ну де ще можна досхочу наїстися форелі з салатами і гарніром за 5€?)

🙋♂️ Зустріч з гідом: як це відбувається?

Група зустрічається на автовокзалі (тур. Otogar) Анталії. За тиждень до вильоту ми повідомимо Вам точний час збору, контакти інструктора і відправимо його фото, тож Ви легко впізнаєте свого гіда. Між аеропортом і автовокзалом кожні 30 хвилин курсує автобус №600, проїзд коштує 6 турецьких лір. Але максимально просто доїхати на прямому трамваї (AnTray), вартість проїзду 3,5 турецькі ліри, оплата по PayPass. Трамвай йде через центр міста і якщо Ви прилітаєте раніше, ним же можна дістатися до готелю.

✈ Чим краще летіти

Останнім часом найдешевше добиратися лоукостером Pegasus Airlines. У цієї авіакомпанії є рейси в Анталію з Києва, Харкова, Львова та інших великих міст з пересадкою в Стамбулі. Також можна летіти чартерами, які доставляють туристів у готелі на Середземному узбережжі.

⛅ Погода

На середземноморському узбережжі влітку дуже жаркий клімат. Саме через високі температур сюди ходять навесні і восени.

Навесні вище 1000м.н.р.м. вночі ще прохолодно, а на нашій стоянці під Тахтали (1600м) температура іноді опускається нижче +10 градусів. Тому не забуваємо про теплі речі, шапки і рукавички. У весняних треккінгах на високогір’ї може лежати сніг, іноді проходять дощі з грозами або градом. Але зазвичай температура вдень коливається від +20° до +27°С і світить яскраве сонце. Море може бути ще прохолодним, +17…18°, зате в осінніх треках воно ідеальної температури для купання.

Восени спекотніше, +25…32°С, вода +20…22°С. На високогір’ї вночі не холодніше +15°С, дощі можливі з другої половини-кінця жовтня. Хоча все-таки це гори і погода може бути непередбачуваною, тому дощовики і фліску треба брати обов’язково. Багато джерел пересихають, запасіться додатковою флягою для води.

❗ Що ще потрібно знати
  • ночуємо в наметах;
  • Всі учасники чергують по табору (готують їжу, збирають дрова, ставлять намети, носять воду, миють посуд);
  • інструктор має право змінити маршрут в залежності від погоди і стану групи;
  • речі несемо в рюкзаках або відправляємо на трансфері до місця наступної ночівлі;
  • кожному учаснику додатково видається близько 2,5 кг громадського вантажу, що треба враховувати при підборі екіпіровки.
  • *Увага! У поході по Східній Лікійській стежці з нашим турклубом у Вас є можливість практично щодня НЕ НЕСТИ рюкзак зі спорядженням. Ви можете відправляти його на місце ночівлі на машині. Така опція обійдеться в 20-40€ (в залежності від розміру групи).
  • Опція доступна лише при достатній кількості людей – врахуйте!
Стань частиною незабутньої пригоди
Реєструйся просто зараз - зроби перший крок до здійснення своєї мрії
Забронювати тур
Що взяти з собою?
👕 Одяг та взуття в похід по Східній Лікійці

>> Детальніше про погоду в Туреччині і необхідну спорягу  >> читайте ТУТ

  1. Легка водо- та вітрозахисна куртка (мембранна або вітрівка)
  2. Легка треккінгова сорочка для захисту від сонця: з довгими рукавами, світла, синтетична
  3. Футболка (2-3 шт, не більше)
  4. Шорти
  5. Треккінгові штани (навесні обов’язкові; восени можна йти в шортах)
  6. Змінні штани для табору, на травневі беріть флісові
  7. Фліска
  8. Пуховик — тільки на травневі
  9. Дощовик або пончо
  10. Шапка або флісовий бафік
  11. Кепка від сонця або панама!
  12. Термобілизна
  13. Плавки / купальник
  14. Взуття для денних переходів (надійні гірські треккінгові черевики, восени можна якісні кросівки з міцною рифленою підошвою і товстими стінками)
  15. Легке запасне взуття (треккінгові сандалі, сланці)
  16. Шкарпетки треккінгові (2-3 пари легких і 1 теплі для сну)
🎒 Спорядження
  1. Рюкзак 55-75 літрів.
  2. Намет
  3. Спальний мішок (з температурою комфорту: на травневі 0…+5°, восени +5…+10°).
  4. Килимок (карімат)
  5. Треккінгові палиці
  6. Маленький рюкзачок для радіалок і екскурсій (10-15л)
  7. Сідушка туристична

👓 Необхідні дрібниці туриста

  1. Налобний ліхтарик
  2. Окуляри сонцезахисні
  3. Індивідуальна аптечка
  4. Сонцезахисний крем
  5. Рушник з мікрофібри
  6. Гігієнічний набір (шампунь, мило, зубна щітка і паста, гребінець, гігієнічна помада, маленький зволожуючий крем або лосьйон, туалетний папір)
  7. Посуд (тарілка, чашка, ложка, бажано ніж)
  8. Фляга для води 1,5-2л мінімум (можна пластикові пляшки або багаторазові складні каністри)
  9. Документи і страховка — оригінали і копії з собою і в онлайні
  10. Телефон, зарядні пристрої, павербанк
  11. Фотоапарат — за бажанням
  12. Герметичний пакет для документів і техніки

Зберіть все з цього списку. Якщо є сумніви з приводу свого спорядження, проконсультуйтеся з менеджером.

*Увага! У поході по Східній Лікійській стежці з нашим клубом у Вас є можливість практично кожен день НЕ НЕСТИ рюкзак зі спорядженням. Ви можете відправляти його на місце ночівлі на машині. Це обійдеться в 20-35€ з людини (в залежності від розміру групи).  Опція доступна лише при достатній кількості людей – врахуйте!

Забронювати тур
Фотогалерея
Фотогалерея
Відеогалерея
Море Туреччини в Улупінарі. Відгуки туриста
Каньйонінг у Гейнюку 2018
Звіт про похід Лікійською стежкою з групою восени 2018
Море Туреччини
Анталія. Визначні пам'ятки
Гори Туреччини у 2018 році
Природні басейни у ​​Туреччині
Параглайдинг в Олюденізі
Морська прогулянка Лікійкою
Радіалка в каньйон Кабак
Дика бухта на Лікійці
Туристи на екскурсії в Ксантосі
Туристка на морі на Лікійці
Похід горами Туреччини. Лікійка без рюкзаків
Сімена
Гробниця Ксантоса
Морська прогулянка
Каньйон Гейнюк на Лікійській стежці
Гори Туреччини
Лікійська стежка в Туреччині
Туристи в поході по Східній Лікійці
Туреччина Кекова
Західна Лікійська стежка - пляж Узюм
Лікійські гробниці Симени
Табір під Аполонією
Міра в Туреччині
Скельні гробниці Міра на Лікійській стежці
Туристи в поході восени 2019
Бухта на Лікійській стежці без рюкзаків
Харчування у поході на Лікійці без рюкзаків
Учагиз
Туристи на Лікійці без рюкзаків.
огни Химери
Сходження на Тахтали
Тахтали, вид з вершини
захід сонця в Бей. Ресторан на дереві
Каньйонінг біля с. Гейнюк, Туреччина
Морська прогулянка в Каші, Західна Лікійська стежка
Останні відгуки
Facebook відгуки
Звіти
Статті
Статті
04 October 2022
Топ 10 ● Маршрутів світу. [Класика трекінгу]
Давайте розберемося, де концентрація красот буде «зашкалювати» і складемо свій список ТОП-10 класичних трекінгових маршрутів світу.
Статті
30 September 2022
Повітряні кулі Каппадокії
Статті
30 September 2022
Список одягу для походу по Лікійській стежці тощо.
Статті
30 September 2022
Чіралі — оазис на Лікійській стежці
Статті
30 September 2022
Сімена — місто, що тоне
Статті
30 September 2022
Кайсері | Резиденція царів Каппадокії
Статті
30 September 2022
Список необхідних речей для походу по Каппадокії
Статті
30 September 2022
Деринкую | Підземний мегаполіс древньої Туреччини
Статті
30 September 2022
Чавушин | Селище скельних храмів Каппадокії
Статті
30 September 2022
Каньйон Іхлара. Каппадокія
Статті
30 September 2022
Вулкан Ерджіяс
Статті
30 September 2022
Скорпіони в Туреччині
Статті
29 September 2022
Лікійська стежка | Туреччина
Лікійська стежка (в перекладі на турецьку - Likya Yolu) – туристичний маршрут довжиною майже 540 км, що з'єднує міста Анталія і Фетхіє.
Статті
29 September 2022
Міфи і реальність сучасної Туреччини
Статті
29 September 2022
Ксантос | Столиця Лікії
Статті
30 September 2016
Похід з дітьми в гори
Статті
30 September 2014
Учхісар
Зв'язатися з нами
Залишилися якісь питання щодо туру, зв'яжіться з нашим менеджером і він допоможе підібрати вам тур та відповість на всі ваші запитання.
Сергій Воскобойник
Координатор по Карпатам та Туреччині
Залишились питання?
+380982304935
Пориньте в атмосферу дивовижного походу
Забронювати тур
Будь в курсі новин світу гірських пригод

    Швидке замовлення
    Похід: Похід по Лікійській стежці | Східна Лікія ☀🍊
    Ім'я та прізвище
    Дата походу
    Телефон
    Email
    Коментар
    Записатися
    Дякую!
    Вашу заявку успішно відправлено.
    Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом!
    Закрити
    Залишити відгук
    Ім'я та прізвище
    Email
    Похід
    Дата туру
    Посилання на соц. мережі
    Відгук.
    НАПРЯМКИ
    НАПРЯМКИ
    Види походів
    Види походів
    Блог Прокат КОМАНДА Розклад походів Контакти